ZNAJDŹ KAPITANA

Brakuje kogoś do posadzenia za sterami?

Przez lata praktyki żeglarskiej, poznaliśmy zastępy ludzi potrafiących żeglować bezpiecznie i umiejętnie. Wiemy, że nie każdy kto chce żeglować, ma znajomości w świecie wodniaków, jeżeli zatem potrzebny jest sternik, kapitan czy instruktor, chętnie dopasujemy naszych sprawdzonych instruktorów, skipperów czy kapitanów do preferencji załogi. Jeżeli szukasz też odpowiedniej osoby do przeprowadzenia jachtu - trafiłeś doskonale.

Poza pomocą osobom prywatnym do współpracy zapraszamy również firmy i stowarzyszenia, zainteresowane współpracą w kwestii zatrudniania kadr na obozy żeglarskie, szkolenia, eventy czy wyjazdy integracyjne.

Co dokładnie oferujemy:

• Dopasujemy sternika/kapitana do załogi lub organizatora rejsu na podstawie otrzymanych informacji (akwen, charakter rejsu, jacht itd)

• To my podpisujemy umowę ze sternikiem, więc to my jesteśmy odpowiedzialni za jego kwalifikacje i dopasowanie do załogi.

• Każdy z naszych instruktorów to sprawdzony, konkretny człowiek, mający doświadczenie zarówno w szkoleniu jak i w rejsach na akwenie na który się wybierasz. Nie werbujemy żeglarzy i kapitanów "z ulicy".

• Oprócz umowy przygotujemy również PIT, konkretny zakres obowiązków, zajmiemy się obsługą finansową, prawną, podatkową i biurową, Ty więc, wolny jesteś od wszelkich komplikacji i odpowiedzialności.

Nie masz skippera?
Pisz do nas poprzez formularz na stronie, lub na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.